Двоступеневий зворотний осмос


Зворотний осмос може видалити понад 98% розчинених солей, частинок, органічних речовин, бактерій і пірогенів з вихідної води.

Двоступеневий зворотний осмос може забезпечити якість води з провідністю нижче 2 мкСм/см, обробляючи пермеатну воду з першого зворотного осмосу в другому зворотному осмосі. Він також функціонує як гігієнічний бар'єр проти проникнення мікробів та бактерій відповідно до фармакопеї США.

Особливості

  • Енергоефективні Е-насоси
  • Мембрани з низьким енергоспоживанням
  • Без використання хімічних речовин
  • Високоякісні компоненти
  • Мінімальне обслуговування

Single pass reverse osmosis system in stainless steel

Огляд продукту

В асортимент нашої продукції входить ряд попередньо спроектованих двоступеневих установок зворотного осмосу з продуктивністю до 3,2 м3/год. Відправною точкою є наша модульна стандартна система, що забезпечує високу гнучкість, високу надійність в експлуатації і короткі терміни постачання. Кожне рішення може бути налаштоване і побудовано відповідно до конкретного застосуванням шляхом адаптації вибору матеріалів, контрольно-вимірювальних приладів і системи управління - на основі нашого спільного ноу-хау.

 

Зв'яжіться з Вашим місцевим офісом продажів і обслуговування для отримання додаткової інформації та запиту технічних паспортів і інструкцій.

Зв'язатися з нами

Double pass RO B1 from Eurowater

Продуктивність до 1,08 м3/год

Напірний корпус:Нержавіюча сталь
Система трубопроводів:ПВХ
Мембрани:4"
Тип:DPRO B1
Double pass RO B2 from Eurowater

Продуктивність до 3,2 м3/год

Напірний корпус:Нержавіюча сталь
Система трубопроводів:ПВХ
Мембрани:4"
Тип:DPRO B2

Індивідуально

Продуктивність 25 м3/год

Корпус під тиском: Сталь, покрита поліетиленом
Мембрани: 8» 
Тип: DPRO C4

За допомогою індивідуальної двоходової установки зворотного осмосу можна досягти продуктивності до 25 м3/год. Установка спроектована за тими ж принципами, що і наші стандартні установки, але налаштована відповідно до ваших конкретних потреб. 

На малюнку показано 3 установки DPRO C4, що забезпечують демінералізовану воду з низькою провідністю для газових турбін з комбінованим циклом.  

Зв'яжіться з нами для отримання більше інформації

Обрані референції DPRO

Отримайте оптимальне рішення

Вибір установки залежить від області застосування, якості і витрати води. Ми до Ваших послуг, щоб знайти оптимальне рішення на основі нашого ноу-хау. Заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами.


 

Ми дбаємо про Вашу інформацію відповідно до GDPR. Ознайомтесь з політикою конфідеційності

keyboard_arrow_up